STAFA Band
- www.stafaband.info -
Input Artist or Title song :
Browse Artists : 0-9 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z ·

Free Download Yayan Jatnika - Mawar Bodas Mp3 & Lirik Lagu

Added: Sat, 23 August 2008 - 01:50:14
Mp3 Info :
- Artist : Yayan Jatnika
- Title : Mawar Bodas
- Album : Unknown Album
- Genre : Other
- Edited :

Tags :
- Yayan Jatnika
- Mawar Bodas
- Yayan Jatnika Mawar Bodas


Yayan Jatnika - Mawar Bodas - play, listen and download free at stafaband.info.

File is hosted at free file sharing service, not on our server.

Download Mp3 Link

CLICK HERE to Download

click [download] link above to save Yayan Jatnika - Mawar Bodas mp3 from filesmelt.com

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Mawar Bodas Lyrics

Mapay jalan satapak ngajugjug ka hiji lembur
Henteu bari kacape saba aya nu diteang
Hujan angin dor dar gelap taya pisan keur nyiuhan
Sanajan awak rancucut beut asa karunya teuing

Pajar cenah asal nepi ka tempat anu di tuju
rek ngalongok mawar bodas teupang nu jadi impian
Sugan tea moal gagal kembang teh aya nu boga
Balik ge jiga haleuang lempangna jiga ngalayang

Ref : Teu ditebak ti anggalna, teu dipikir titadina
Anjeun ulah nyeri hate lantaran ta can pasini
Neangan pipanyakiteun.....
Neangan pipanyakiteun.....


Submitted by Ericks on Sat, 10 January 2009 - 18:58:40

Leave Your Comment

Other Songs by : Yayan Jatnika


[ Yayan Jatnika Songs ]


Last Update Mp3
· © Copyright 2007-2014 - admin@stafaband.info ·