STAFA Band
- www.stafaband.info -
Input Artist or Title song :
Browse Artists : 0-9 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z ·

Free Download Ten 2 Five - Tokecang Mp3 & Lirik Lagu

Added: Sat, 27 November 2010 - 12:45:40
Mp3 Info :
- Artist : Ten 2 Five
- Title : Tokecang
- Album : I Love Indonesia (2010)
- Genre : Pop
- Edited : Thu, 03 July 2014 - 00:37:31

Tags :
- Ten 2 Five
- I Love Indonesia (2010)
- Tokecang
- Ten 2 Five Tokecang

Download Mp3 Link

CLICK HERE to Download

click [download] link above to save Ten 2 Five - Tokecang mp3

Lirik Lagu Ten 2 Five - Tokecang Lyrics

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
aya listrik di masigit meuni caang katingalna
aya istri jangkung alit karangan dina pipina

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
tokecang tokecang
tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
tokecang tokecang

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

aya listrik di masigit meuni caang katingalna
aya istri jangkung alit karangan dina pipina

tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
ooh tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
Leave Your Comment

[ Ten 2 Five Songs ]


Last Update Mp3